Alhamdulillah! Praise to Allah...

Daisypath Happy Birthday tickers


Tuesday, May 22, 2012

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2

Bismillahirrahmannirrahim...

Suah lama tak update blog ni... Sibuk dengan exam pertengahan tahun... Tetapi tak apa... Hari ni secara rasminya peperiksaan pertengahan tahun sekolah ana berakhir hari ini untuk student upper form... Alhamdulillah...

Sebenarnya, dari hari tu nak update PBAKL... Ana pergi kali kedua pada 6 Mei 2012 iaitu hari terakhir jualan buku-buku di-situ... Seperti biasa, ana keluar dengan guru ana lagi, Miss J... Ana ada membeli lagi 3 buah novel... Hari terakhir, memang diskaunnya turun mendadak...


 Seterusnya, ana pergi Kedai Pink Ain Maisarah buat kali kedua sebab nak tukar troli yang terkoyak... So, Alhamdulillah, boleh ditukar... Kemudian, ana panggil K.Ain... Yang menariknya, beliau panggil ana untuk ambil gembar... Woohoo~~ Seronoknya~~ Thanks Kak Ain sebab sentiasa ingat Dila walaupun jumpa hanya setahun sekali...


 Seterusnya, ana pergi ke luar legar PWTC untuk melihat pertandingan Spelling Bee untuk Tadika... Tak disangka, ana dapat berjumpa kumpulan Du'a yang popular dengan lagu Sahaja Aku Mencintai-Mu... Sehari sebelum ana nak pergi PWTC, ana ada bertweet dengan salah seorang kumpulan nasyid tersebut, iaitu Ajwad...



Bila diorang dah habis buat show, ana pergi jumpa kumpulan tersebut dengan perasaan yang sangat teruja... Ana sempat bergambar dengan diorang... Cuma yang terkilannya tak dapat ambil tandatangan diorang tapi tak apa... Gambar pun dah cukup ok...


 Sebenarnya, ana pergi hari tu pun sebab nak jumpa Devotees yang telah melancarkan album terbarunya yang bertajuk 336... Album tu hanya dijual RM10 pada hari tu.. Woohoo~~




Banyak gambar lagi sebenarnya tapi tak tahulah kenapa Blogger ni gedik tak nak terima gambar Devotees dan Devotees Junior buat show...

Tapi yang paling penting...


Tandatangan, kalendar, dan CD Devotees~~ Yeah~~

Post a Comment