Alhamdulillah! Praise to Allah...

Daisypath Happy Birthday tickers


Monday, December 29, 2014

Jualan Gudang BLINK 2014

Bismillahirrahmanirrahim

Sepanjang saya cuti semester ini, banyak program atau aktiviti yang telah saya sertai. Ini merupakan salah satu aktiviti yang telah saya sertai iaitu Jualan Gudang BLINK Ain Maisarah di Nilai Square.


Saya telah hadir bersama junior saya, Aiesya pada hari terakhir. Huhuhu... Antara aktiviti yang telah saya lakukan untuk memeriahkan jualan gudang dan memberi sokongan kepada para penulis BLINK iaitu:-

Menghasilkan Mood Board, Dream Board, dan banyak nama yang lain di bawah tunjuk ajar Abang Alam Anuar yang menulis Dekor-Dekor Ain Maisarah dan Aku Mahu Banglo Pink.

Sumber FB Abang Alam Anuar

Bersama saya dan Aiesya juga, ada dua orang BLINKERS yang turut memeriahkan aktiviti di gudang BLINK ini iaitu Aliah dan Dina.

Hasilnya:

Sumber FB Abang Alam Anuar

Decorboard ini merupakan salah satu aktiviti yang pernah saya lakukan suatu ketika dahulu iaitu menampal barang-barang impian pada kad keras bersaiz A3, namun dulu saya tampal pada buku tulis sahaja. Hohoho...

Seterusnya, aktiviti Mencipta Maskot Sri Bangsar dan Melukis Watak Sri Bangsar di bawah tunjuk ajar Kak Eima Manan yang telah menulis Aku Mahu CK dan Gosip Sri Bangsar-Nasyid vs Koir.


Sumber gambar Kak Eima Manan

Khusyuk kami, para BLINKERS membuat aktiviti-aktiviti ini.

Hasilnya...

Sumber gambar Aiesya

Ok, agak hodoh lukisan dan maskot saya. -_-

Bersama BLINKERS yang lain. Ada BLINKERS tambahan iaitu Farhanah yang juga mengikuti perkembangan saya sebagai penulis di Facebook dan beberapa yang saya tidak ingat nama.

Sumber gambar Kak Eima Manan

Akhir sekali, kehadiran Kak Ain Maisarah, penulis kegemaran saya tiba di jualan gudang. Oh gembiranya hati ini! Kalau dahulu saya hadir sebagai pembaca, kini saya hadir di gudang beliau sebagai pembaca dan penulis. Alhamdulillah!

Sumber gambar Aiesya

Terasa bangga Kak Ain sudi bergambar dengan buku saya, Alhamdulillah a'la kulli hal :)
Post a Comment